376 milliós ajánlatával együtt dobta ki az arab herceget a szupermodell

Melyik nő ne szeretné, ha vacsorázni viszik? Pláne, ha egy vagyont is csatolnak a meghíváshoz. Claudia Schiffer egy ilyen invitálást utasított vissza.

A történet nem új, de a most 43 éves szupermodell a héten beszélt róla egy angliai tévéműsorban. Azt mondta: ez volt karrierje legbizarabb pillanata. Egy arab herceg, akit nem volt hajlandó megnevezni, egymillió angol fontot kínált azért, hogy egy vacsorára “kibérelje”. Bármit jelentsen is ez.

Schiffer nem gondolta decensnek az ajánlatot. Nemet mondott. Egy másik szupermodell viszont igent. Az ő neve sem derült ki a tévéinterjúból. A szőke német modell azt mondja: nem minden a pénzről szól. Egyszerűen szeretne úgy megjelenni az emberek előtt, hogy büszke lehessen arra, amit csinál.

A brit Daily Mail a Tisztességtelen ajánlat című, több mint 20 éves filmhez hasonlítja a történetet. Az volt az a mozi, amelyben a Robert Redford alakította milliárdos 1 millió dollárt kínált Demy Moornak egyetlen éjszakáért.

Claudia Schiffert egyébként sokan félénknek, mi több, szégyenlősnek tartják. A háromgyermekes modell azt mondja: tényleg az, nem is kicsit. De csak akkor, ha sok ember van körülötte. Olyankor érzi jól magát, ha kettő, legfeljebb négytagú társaságban van. De a modellkedés segített abban, hogy túltegye magát ezen. Ha kisminkeli magát, akkor már minden rendben van.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez