Bugyiban próbált meg drogot csempészni

Egy fiatal pár kábítószert próbált meg becsempészni az Egyesült Arab Emírségek területére. A nő a saját alsóneműjében rejtette el a drogot, de a hatóságokat már értesítették a szállítmányról. 

A 34 éves, fülöp-szigeteki ápolónő és a 33 éves farmerként dolgozó párja egy kilogrammnyi metamfetamin próbált meg becsempészni az Egyesült Arab Emírségek területére. A hatóságok egy fülest kaptak, miszerint egy külföldi, egészségügyi  alkalmazott állampolgár drogot próbál meg behozni az emírségi Ajman tartományba.

A repülőtéren azonnal lekapcsolták és elkülönítették a párt. A biztonsági őr alapos motozásnak vette alá mindkét személyt, majd a nő átvizsgálása során két tasaknyi drogra akadt, mégpedig annak bugyijában elrejtve. A férfinél semmi illegális szert nem találtak, de a nő szerint ő kényszerítette a csempészésre és az ő ötlete volt a drog alsóneműben való elrejtése is. 

A nő bevallotta, hogy egy Louis nevű személynek szállította volna le a kábítószert és 4500 dirhamért (kb. 280 000 Forintért) adta volna el a metamfetamint. Már vádat is emeltek ellenük, s a dubaji ügyészség 200 000 Dh (12 000 000 Ft) pénzbüntetés és életfogytiglani kiszabását követelte a drogcsempészekre.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez