Elkapták a londoni kalapácsos támadókat – az arab nők állapota válságos

Nem egy, hanem négy ember támadt rá kalapáccsal az Emírségekből érkezett nővérekre az egyik londoni belvárosi luxushotelben – közölte a londoni rendőrség. Pontosabban a támadók hárman voltak, három férfi. És egy nő segített nekik eltüntetni a szállodai rablótámadásnál szerzett zsákmányt.

Mind a négyen őrizetben vannak már. A férfiakat gyilkossági kísérlettel vádolják. A három, harmincas éveiben járó arab nő az egyik londoni kórház intenzív oszályán fekszik. Súlyos fej- és arcsérüléseket szenvedtek a kalapácsütésektől, egyiküknek agyzúzódása van, őt mesterséges kómában tartják. A másik kettőt megműtötték. A gyerekeiket, akik a szomszádos szobában aludtak a hajnali támadáskor, egy másik szállodába vitték át.

A nővéreket a húguk találta meg vérbe fagyva: ő is a lakosztály másik szobájában volt a támadás idején. Amikor meglátta, mi történt, úgy, ahogy volt, pizsamában elkezdett rohangászni az ezerszobás szálloda folyosóin. Bekopogott egy csomó ajtón, és kiáltozott, hogy hívja már valaki a mentőket és a rendőröket. Az öt kisgyerek a szomszéd szobában mindent látott: ők mesélték el, hogyan ütlegelték a támadók az édesanyjukat és a nagynénjeiket. A kicsik még mindig sokkos állapotban vannak, rájuk is orvosok vigyáznak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez