A hét legjobb videói

Az ember az internet előtt ülve rengeteg érdekes hírt találhat, de mégiscsak a videóanyagok hoznak igazán nagy sikert. Ez kiderült számunka nem is oly rég, hiszen a japán reklámokkal kapcsolatos cikkünk igen nagy népszerűségnek örvend.

Ezen felbuzdulva ezúttal olyan japán technológiai videókat gyűjtöttünk egy csokorba, melyekről úgy gondoltuk említésre méltónak találtuk őket arra, hogy megmutassuk az ÁzsiaPort olvasóinak.

Nézzük!

 

 

RAPIRO 30 műanyag alkatrészekből, a 12. szervo motorból (2 db a lábban, 3 karonként, 1 a derékban, és 1 a nyakban) áll. Színes LED-ek alkotják a szemét. A különböző alkatrészekből mi is összerakhatjuk egy csavarhúzóval.

VIDEO

Frissítések alacsony föld körüli pályán

A JAXA japán űrhajósa Koichi Wakata kiváló űr információs forrás. 400 kilóméterrel a föld felett a Nemzetközi Űrállomásról szórakoztató és informatív híreket, fotókat és együttműködve más személyzet tagjaival és a JAXA személyzetével itt a földön, hetente, kétnyelvű YouTube frissítéseket juttat el hozzánk.
{youtube}kumP_g_zfyI{/youtube}

Keystone Technology’s

Veteményeskert rendszer beltéri növényeket termesztők számára, mely napfény helyett LED világítást használ. A legmeghatározóbb jellemzője a rendszernek, mely a cég bemutatótermében látható Yokohamában, az a 3-dimenziós helykihasználás.
{youtube}extgjud6ME0{/youtube}

Retro külsejű, de high-tech videókamera. Bellami HD-1.

Március 22-én jelenik meg a Chinon-tól, az ár 89.250 ¥. Full HD minőségben rögzít, a felvételt pedig a ravasz meghúzásával indíthatjuk.
{youtube}WEvCi1-92hQ{/youtube}

Végül, de nem utolsósorban megmutatom egyik kedvenc TV műsorom egy epizódját, melyben pici gyerekeket küldenek el egyedül vásárolni. Rendkívül szórakoztató. Talán legközelebb furcsa és szórakoztató japán tv műsorokból állítok össze hasonló bemutatót. Legyen így!
{youtube}e5k5XTZy0rA{/youtube}
{youtube}R7L6xkpnYc4{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez