10-12 éves lányokat árulnak külföldieknek

2002 őszén Rob Morris szemtől-szemben állt egy dél-ázsiai bordélyházban olyan emberekkel, akik kiéhezve bámultak fiatal lányokat egy üvegfalon keresztül. A lányokat csak a vörös ruhájukra tűzött számok alapján azonosították.

 

 

 John-ként – vagy legalábbis egy olyan embert játszva, aki fiatal lányokkal akar szexelni pénzért – Morris beépített emberként hatolt be egy csapat nyomozóval, hogy bizonyítékot gyűjtsenek a bordélyház ellen. A humanitárius Morris 11, 12 éves lányokat látott az üvegfalon keresztül, ahogy kifejezéstelen arccal rajzfilmeket néznek, míg a testükért árverezést tartanak.

„Egy lányt kivéve!”- olvashatjuk weboldalán. „Egy lány, aki nem rajzfilmet bámult (146-os volt a száma) az üvegen túlra nézett egyenesen ránk, szúrós tekintettel. Az ő szemében még mindig ott volt a küzdelem és a meg nem adás tüze.”

Az a lány volt az ösztönzés a LOVE146 nonprofit szervezet létrehozására, melynek célja a túlélők ellátása, a megelőző nevelés, a szakmai oktatás és egy erős mozgalom a gyerekkereskedelem megszüntetésére.

Morris azonnal cselekedni akart miután látta a bordélyházban zajló eseményeket. – közölte Ryan Day, a LOVE146 szóvivője a HuffPost-nak. Azonban egy már folyamatban lévő nyomozáshoz csatlakozott és nem volt abban a pozícióban, hogy felfedje a hatóságok munkáját.

Míg sokan azt hiszik, hogy a gyerek-és szex kereskedelem csak a fejlődő országokban van jelen, addig ez a probléma ugyanúgy megtalálható Amerikában és világszerte. Sokan félreinformáltak, vagy csak elengedik a fejük mellett az emberkereskedelem valódiságát.

Mostanra a LOVE146 egy YouTube hírességgel, Michelle Phan-el kelt szövetségre, hogy pénzt és tudatosságot gyűjtsenek ehhez és sok hasonló másik történethez.

Segíteni szeretne? Nézze meg Phan videóját, vagy tekintse meg a http://europe.love146.org/ weboldalt.

{youtube}u4k2whreYSI{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez