Szexelhet-e az álruhás FBI ügynök egy prostival?

Ezt vitatja Hawaii állam képviselőháza. A jórészt tahi, fülöp-szigeteki és kambodzsai származású prostik belső elhárítást szerveztek, hogy kiszúrják az FBI beépített ügynökeit Hawaii szigetén.

 

 

A helyi erkölcsrendészet japán származású főnöke szerint nagy szükség van arra, hogy FBI ügynökök, vagy épp a helyi rendőrök elvegyüljenek az alvilágban és ott információkat szerezzenek. Ha közben prostikkal szexelnek, azzal csak a vizsgálatnak használnak.- állítja a helyi főrendőr. Másképp látja ezt Kathryn Xian asszony, a csendes-óceáni térség rabszolgaság ellenes szervezetének főnöke. Szerinte ez a szexrabszolgaság egyik formája. Az FBI visszaél azzal, hogy a prostik ki vannak szolgáltatva a rendőrségnek.

Mindeközben áradnak be a külföldi prostituáltak Hawaiira, ahova sok amerikai jár szórakozni. A Fülöp szigetekről csoportosan importálják a lányokat, akiknek az az előnyük is megvan, hogy tudnak angolul. A saját hazájukban kiszolgáltatott lányok rájöttek arra, hogy Amerikában nekik is lehetnek jogaik, ezért saját rendőrséget szerveztek, amely gyűjti az információkat az állam rendőreiről, illetve az álruhás FBI ügynökökről.

A képviselőház vitája természetesen nemcsak erről szól, hanem a prostitúcióról általában. Azt a kérdést feszegetik a honatyák és honanyák, hogy vajon a kliens bűntényt követ-e el, ha fizet a szexért? Az a veszély valószínűleg nem fenyeget, hogy bűnténynek nyilvánítják, ha valaki prostival szexel, hiszen Hawaii egyik legfőbb bevételi forrása épp a szexturizmus.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez