Azt hitték reklámfogás – Holttest volt

Az öngyilkos felakasztotta magát egy kínai óriásplakátra. Már mumifikálódott, mikor évekkel később leszedték a holttestet. Senki sem vette észre, mert a járművezetők azt gondolték, hogy része a hirdetésnek.

 

 

 

 

 

 

 A test évekig lógott egy óriásplakáton Kínában, ahol valaki feltehetően öngyilkos lett. Ezt állapították meg, mielőtt a mumifikálódott testet eltávolították.

A rendőrség szerint a test azért maradhatott olyan sokáig ott, annak ellenére, hogy több ezer ember autózik arra minden nap, mert azok, akik látták azt feltételezték, hogy része volt egy kaszkadőr reklámnak.

Dongyang városában (kelet-kínai Zhejiang tartomány) a testet csak azután fedezték fel, miután egy munkás ment javítani a hirdetőtáblát. Sokan úgy vélik, a testet már nagyon sokan látták, de senki sem jelentette.

A rendőrség szóvivője Lei Hsing elmondta:”Az biztos, hogy néhányan már felfedezték a holttestet, különösen, hogy nem csupán egy test volt, hanem rothadó barna hús. Csak azt tudjuk mondani, hogy azok, akik látták bizonyára azt hitték, hogy része volt egy reklámnak.”

Amikor a hirdetőtábla nem működött megfelelően egy munkás jött megjavítani azt, akinek feltűnt a szag, később észrevette a testet és hívta a rendőrséget.

A rendőrök azt mondják, hogy nehéz meghatározni a halál okát. Még arra vonatkozóan sem tudták azonosítani a testet, hogy az áldozat férfi, vagy nő. A testet jelenleg is vizsgálják. A rendőrség úgy véli sok madár fogyasztott a testből mielőtt rátaláltak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez