Madonna közel-keleti békefotója

Viharosan fogadták a rajongók az 55 éves énekesnő gázai békefelhívását. Madonna két topless férfitáncossal fotóztatta magát. Az egyikük hasára Dávid csillagot festettek, a másikéra a muszlim csillagot a félholddal.

A képet a Twitterre és Facebook-oldalára töltötte fel Madonna. Azt írta alá: “Ne legyen elkülönülés! Mindannyian ugyanolyan színnel vérzünk!#tűzszünet#békétaközelkeleten#aszeretetértélünk.”

A fogadtatás vegyes volt. Sok rajongó szemében vörös posztó volt a kép, a palesztinok támogatói éppen úgy szidták érte Madonnát, mint Izraeléi.

“Egyáltalán nem ugyanúgy vérzünk! Izrael a gyilkos” – így az egyik oldal. “Izrael támogatása a terror elleni és a szélsőséges iszlám elleni harc támogatása, amely el akarja venni a szabadságunkat” – így a másik.

A Facebookon sok ezer megjegyzést fűztek a képhez. Voltak olyanok is, akik örültek neki. “Madonna, a nagy Annie Lennox mellett te vagy az egyetlen celeb, aki tisztában van ezekkel a dolgokkal” – írta egyikük. A skót énekesnő is felszólalt a mostani gázai konfliktus ellen, amelynek már több mint 1400 halálos áldozata van.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez