Szexparti a vonaton kiskorú főszaraplővel

Egy negyvenes tajvani úriember, nevezzük Xu-nek, megnézett egy japán erotikus filmet, a “Laza éjféli vonat” címűt, és úgy gondolta ilyet ő is szeretne csinálni. Csinált is, most fél évet ül miatta.

A “Laza éjféli vonat” története meglehetősen egyszerű. Egy munkából későn hazautazó lányt egy nagy csapat pasi molesztál a vonaton . Előtt csak fogdossák, majd keményen csapatostul megerőszakolják, miközben a lány megpróbál ellenállni, és hangosan sivalkodik. A film természetesen nem valódi erőszakot ábrázol, de a japán felnőtt videókban igen gyakori a szimulált erőszak ábrázolása, a japán férfiak állítólag igencsak gerjednek erre. (Na jó nem csak a japánok.) Xu úr talált is egy megfelelő főszereplőt, Yu kisasszonyt, néhány vasutasnak öltözött segítőt, és még három lányt, és összeszedte 18 pár hasonló érdeklődésű barátját. Kibérelt egy vasúti kocsit, majd bezárta, és jöhetett a menet. Yu kisasszony mindent megcsinált, és élethűen sivalkodott. Az egészből akkor lett ügy, amikor a videó felkerült az internetre, majd kiderült, hogy Yu kisasszony a film elkészültekor alig 17 éves volt.

Yu kisasszony nem érti, hogy miért akadtak ki sokan: “Ha a testemmel valóra válthatom egy férfi szexuális fantáziáit, az nekem is örömet okoz, és nem is olyan nagy dolog.” – nyilatkozta egy tajvani lapnak. Ennek ellenére Xu urat fél év börtönre, társait pedig jelentős pénzbüntetésre ítélték.

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez