A CIA tüntette el a malajziai gépet

Ezt állítja Malajzia volt miniszterelnöke. Dr.Mahathir blogjában azt írta, hogy az amerikai titkosszolgálat rendelkezik olyan technológiával, amely képes arra, hogy átvegye az irányítást távolról egy óriásgép felett. Még mindig nem tudja senki, hogy mi történt a Malaysia Airlines MH 370-es járatával, mely Kuala Lumpurból Pekingbe tartott, majd eltűnt.

 

 

 

 

“Repülőgépek nem tűnnek el csak úgy!”- érvel Malajzia volt miniszterelnöke. Dr.Mahathir szerint a CIA és a Boeing sokkal többet tud, mint amit elárul az esetről.

Hihetetlennek tartja, hogy a gép roncsait valahol a déli tengerekben keressék. Szerinte a gép megvan, csak épp levették róla a MAS jelzést. Ez a Malaysia Airlines jele. Miért tette volna ezt a CIA?

A 88 éves volt malajziai miniszterelnök úgy véli, hogy egy terrorakciót akartak szimulálni az amerikaiak. Azt akarták kipróbálni, hogy a távolból át lehet-e venni az irányítást a Boeing 777-es felett. A CIA-nak nyilván nagy segítségére volt az, hogy a Boeing az összes gyártási titkot megosztotta vele.- írja Malajzia ex miniszterelnöke, aki 1981 és 2003 között állt hazája élén.

Dr.Mahathir gyakran ad hitelt az összesküvés-elméleteknek. Amikor például 1998-ban pénzügyi válság robbant ki Ázsiában, akkor az amerikai karvaly tőkét okolta és külön kiemelte Soros György szerepét. Dr.Mahathir fő politikai vetélytársát úgy juttatta börtönbe, hogy azzal vádolta meg: megerőszakolt egy férfit. Vetélytársa börtönbe is került. Később kiderült, hogy a vetélytárs ártatlan, de politikai karrierjének ezzel vége lett.

Dr.Mahathir már több mint tíz éve nyugdíjas, de a színfalak mögött továbbra is nagy befolyása van Malajziában, ahol továbbra is hiába keresik az óriási Boeinget.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez