Ingyen csomagok a turizmus újraélesztéséért

Junta igyekszik felzárkóztatni a belföldi turizmust. Olyan ingyen csomagokat fognak ajánlani a helyi és külföldi turistáknak, amelyek magukba foglalják a szállást és utaztatást is a csüngő turisztikai szektor felzárkóztatása érdekében.

 

 

 

 

 

A Thaiföldi Királyi Hadsereg turisztikai irodájának igazgatója, Pawarit Jamsawang állítása szerint 450 millió bah-t terveznek költeni a belföldi turizmus fellendítésére.
A tervezett költségvetésből 150 millió bah-t arra költenének, hogy népszerűsítsék a helyi látványosságokat és történelmi színhelyeket, több mint 1.000 projekten keresztül.

Becslések szerint körülbelül 100.000 látogatónak származna haszna a tervezetből, amelyet július és szeptember között indítanának el.
Az utazási csomagok két és három naposak lesznek, légi és vízi úton egyaránt, mely szintén magába foglalja a szállást, három-és négycsillagos hotelekben.

A hadsereg vázolta a tervezetét és együttműködik a Thaiföldi Szakmai Konferenciával és Kiállítási Minisztériummal, valamint a Belföldi Utazás Egyesületével (ADT). A javaslat elfogadására a Rend és Béke Nemzeti Tanácsának jóváhagyására lesz szükség.

Az ADT elnök, Yutthachai Soonthornrattnavate kijelentette, hogy az egyesület egy 300 milliós bah alapot hoz létre és fejenként 10.000 bah-t fog adni azon civil segédek számára, akik szeptember végén mennek nyugdíjba és ezt az összeget utazásra költik.

Várhatóan 30.000 magas rangú tisztviselő utazna a tervezet keretén belül és legalább két-három ember kísérné őket útjaikon.
Az egyesület adókedvezményt is adna azok számára, akik a belföldi turizmusra költenek. Az adófizetők 30.000 bah értékig mutathatják fel az utazásról szóló számlájukat, hogy kedvezményben részesüljenek.

Ford:R. Norbert

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez