Itt a keresztény gépfegyver!

A kereszténység eszményébe kissé aggályosan illeszkedő eszközt dobott piacra potom 1400 dollárért (400 ezer forint) a Spike’s Tactical nevű floridai cég. A Crusader (keresztes vitéz) névre hallgató gépfegyver csakis „igazi” keresztény kezek közé való és csakis a kereszténység ellenségei ellen készült.

A tár feletti részen egy Zsoltárok 144:1 idézet található, mely angolul így szól: “Blessed be the Lord my Rock, who trains my hands for war, my fingers for battle.” A magyar verzió pedig így: „Áldott az Úr, az én kősziklám, aki harcolni tanítja kezemet, hadakozni ujjaimat.”

635768020855672973-rifle2

 

A cég szóvivője, Ben „Mookie” Thomas így számolt be legújabb termékükről:

„Az egyik legnagyobb fenyegetés jelenleg az iszlám terrorizmus. Biztosak akartunk lenni abban, hogy egy olyan fegyvert készítünk, amelyet a muszlim terroristák képtelenek lennének az ártatlanok ellen fordítani.”

Így tehát Thomas és társai a Spike’s Tacticalnál a keresztény felebaráti szeretet nevében boldogan fordítanák a vérfagyasztó gépfegyvert az ádáz muszlimok ellen. Ráadásul teljes nyugodtsággal tehetnék ezt, hiszen ha valahogy megkaparintanának egyetlen példányt is, már a fegyver felemelése valószínűleg azonnali villámcsapást idézne elő a hitetlen felhasználó közvetlen közelében. Legalábbis alighanem így gondolják a gyártók.

(Visited 11 times, 3 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez