Amíg az apuka tanított, a gyerekek meghaltak a kocsiban

A gyereket a hírek szerint öt órára hagyta magukra az apa a kocsijában a Negev-sivatagban, Izraelben.

Hogy pontosan mi történt, azt egyelőre senki sem tudja. Az édesapa sokkos állapotban kórházban van, az édesanya sem tért még magához a történtek után. Ismerőseik szerint a szemük fényei voltak a kicsik.

Amit tudni lehet az izraeli lapok beszámolóiból, az az, hogy a rohammentőket egy autóhoz riasztották egy iskolánál Al-Sayyid városában, a negevi térségben. Ők két kisgyereket találtak a kocsiban, holtan. Szemmel láthatólag ott felejtették őket. Megpróbálták újraéleszteni a kicsiket, bevitték őket egy házba, de kénytelenek voltak megállapítani a halál beálltát.

Az édesapa, aki tanár, az iskolában volt. Amikor szóltak neki, csak sírt, és semmit nem tudott mondani. Sokkos állapotba került – mondják a mentők. Aztán rosszul lett, kórházba vitték.

A család szomszédjai szerint az apa rendszeresen egy gondozóra hagyta a gyerekeket, amíg dolgozott. “Úgy tűnik, most elfelejtette odavinni őket, a kocsiban maradtak” – nyilatkozta az egyik mentős.

A szülők öt éve házasodtak össze, akkor költöztek a Negevbe, hogy tanárként munkát vállaljanak. “Az apa nagyon jó kapcsolatban volt a gyerekekkel. Jobban szerette őket, mint önmagát. Mindent megtett értük. Az anya, aki most nagyon rossz érzelmi állapotban van, mindent feláldozott a két kicsiért. Mindnyájan csak keressük a szavakat, nehéz beszélnünk vele, képtelen kezelni ezt a tragédiát, amely elvette tőlük az életük örömét” – mondta egy rokon az ynetnews-nak.

Azt egyelőre senki nem tudja, hogyan felejtődhetett a két gyerek a kocsiban. “Az apa nagyon gondos volt. Most is mindig a gyerekekről kérdez. Meg szeretnénk tudni tőle, hogy mi is történt.”

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 hozzászólás ehhez a cikkhez

  1. Bebtó Zoltán

    az ilyen nem édesapa

    Válasz

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez