2050-ben a robotok lesznek a legnépszerűbb szexpartnerek

Csak a viszonzott szerelem az igazi? A robotpartner sokkal jobb lehet a szexben, sőt a szerelmi kapcsolatban is! – állítja dr. Kate Devlin, aki hamarosan szexrobot-kiállítás háziasszonya lesz Londonban. A fiatal szexspecialista cikket írt ezzel a megejtő címmel: In Defense of Love and Sex with Robots (A robotszerelem és -szex védelmében). Több mint félmillióan olvasták eddig a neten…

Malajziában betiltották a szexrobot-kiállítást, mondván: abban, hogy valaki robotokkal szexel emberek helyett, mi a tudomány? Ugyanis szigorúan tudományos rendezvényről van szó. Londonban a Goldsmiths egyetem ad helyet a konferenciának. Ennek az egyetemnek a lelkes ifjú oktatója az imént idézett dr. Kate Devlin. A szexológusok többsége úgy véli: a robotszex csökkentheti a szexuális bűncselekmények számát. Van, aki azt állítja: a robotok kiszoríthatják a piacról a prostituáltakat. Veszély fenyegetné a világ legősibb mesterségét? Egyelőre aligha: a szexrobotok ugyanis meglehetősen drágák. Angliában 6 ezer fontba kerül egy valamire való szexrobot – ez 7777 dollárnak (durván 2 millió forint) felel meg. Igaz Kaliforniában, az informatikai forradalom őshazájában már kapható olcsóbb baba is: Real Doll a neve, és 5000 dollárba kerül.

Megkérdeztek 2800 szexuálisan aktív brit polgártársat: mi a véleményük a robotszexről? 72% pozitívan ítélte meg ezt a lehetőséget! A maradék 28% sem volt elutasító: új tapasztalatnak titulálta azt, hogy a szexpartner nem ember, hanem robot. A decemberben megnyíló kétnapos kiállításon számtalan szexrobot baba bemutatkozik majd. Meg persze lesz tudományos tanácskozás is. A belépő kicsit borsos:  200 font (69.000 forint). Diákjegy is van, az csak 125 fontba kerül. Mit kapnak ezért a konferencia résztvevői? Meghallgathatják az ifjú szexológát, dr. Kate Devlint, aki szerint az emberiség jövője a robotszex. 2050-ben a robotpartner már általános lesz nemcsak a szexben, de a szerelemben is – állítja az ifjú brit tudományos kutató.

Addig is nézzük meg a világ most legszexibb robotját:

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez