Clooney mamája kikotyogta az ikrek nemét

George Clooney édesanyja annyira izgatott attól, hogy nagymama lesz, hogy a Vogue magazinnak elárulta: fiút vagy lányt vár-e a világhírű házaspár, Amal és George Clooney.

Mint kiderült, mindkettőt. “Igen, egy fiú és egy lány. Ezt mondták nekem” – újságolta Nina Clooney.

Úgy tűnik, a babaprojekt részleteit esélyük sincs a szülőknek maguknak megosztani a nyilvánossággal. Az év első napjaiban helyettük egy jó barát robbantotta már azt a hírt is, hogy ikrekkel terhes az elismert libanoni származású nemzetközi jogász, Amal Clooney.

A pár 2014-ben Velencében mondta ki a boldogító igent. A kétszeres Oscar-díjas színész, rendező és forgatókönyvíró papa, aki májusban lesz 56 éves, nagyon boldog – mesélte most egy másik barát. A pár pedig mindent megtesz, hogy a terhesség és a majdani szülés problémamentes legyen.

Tavaly augusztusban egyszer már felröppent a gólyahír, de akkor ezt tagadták. Aztán decemberben arról írt a bulvársajtó, hogy a szakítás küszöbén állnak Clooney-ék, mert George nem akar gyermeket. Erre jött csattanós válaszként röviddel később a hír az ikerterhességről.

A 39 éves Amal Clooney rengeteg hírességet képviselt a bíróság előtt, ügyfelei közé tartozott többek között Julija Timosenko volt ukrán kormányfő, a Wikileaks alapítója, Julian Assange, az Al Dzsazíra Kairóban bebörtönzött riportere, Mohamed Fahmy, az Iszlám Állam által elrabolt és szexrabszolgává tett jazidi nők. Az ügyvédnő világszerte olyan bebörtönzött emberek védelmét látja el, akiket emberi jogi és civil szervezetek szerint politikailag motivált vádak alapján ítéltek el. Az emberi jogok védelmében elkötelezett házaspár Angela Merkel német kancellárral is találkozott, a téma Szíria és a menekültek ügye volt. Az amerikai elnökválasztási kampányban Hillary Clinton fontos támogatói voltak. 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez