Király videóval válaszolt a laptop-tilalomra az Emirates

Tegnap jött a hír, először csak az Egyesült Államokra, aztán már Nagy-Britanniára is vonatkozott. Nem várt sokáig a válasszal az egyik érintett, a világ egyik legnagyobb, dubaji légitársasága.

Az Emirates valójában egy játékos hirdetést tett közzé YouTube-csatornáján, válaszul arra, hogy sok más város mellett Dubajból sem indulhatnak úgy gépek, hogy egy mobilnál nagyobb elektronikai kütyüket vinne bárki is a fedélzetre.

Kinek kell tablet vagy laptop? – kérdezi a reklám. A klipet még valójában az ősszel forgatták Jennifer Anistonnal, és most aktualizálták. Az Emirates a kérdést arra használja fel, hogy fedélzeti szórakoztató eszközeire hívja fel a figyelmet. Arra, hogy a dubaji légitársaság gépein több mint 2500 új mozifilmből, boxsetből, élő sportcsatornából és gyerekadásból lehet válogatni.

Az amerikai Transportation Security Administration tegnap bejelentett és szombaton életbe lépő biztonsági intézkedése egyelőre október közepéig marad érvényben. Ennek értelmében egy sor muzulmán országban nem lehet mobilnál nagyobb elektronikus eszközöket, így orvosiakat sem felvinni az Egyesült Államokba tartó járatok fedélzetére.

(Visited 2 times, 1 visits today)

1 hozzászólás ehhez a cikkhez

  1. Jó, majd az olajszaki az ülésbe varrt kütyüjüket viszi magával céges laptop helyett és az előadás helyett majd nyom egy Tom & Jerry-t… Ideje egy újabb olajembargónak, hogy észheztérjenek végre usákiában?

    Válasz

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez