L.E.S.Z. Feszt – ízelítő egy fergeteges fesztiválhoz

Hat színpad, több mint 80 fellépő, gyönyörű környezet és fergeteges hangulat várja a fesztiválozókat július 6. és 8. között Kisvárdán. Megmutatjuk, milyen lesz a feszt. Meg hogy milyen volt tavaly. Az utóbbit két tényleg fergeteges videón.

Idén igazi különleges csemegének ígérkezik a két külföldi sztárfellépő. Már korábban írtunk róla, hogy az Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra világturnéjának az egyik állomása július 8-án a L.E.S.Z. Feszt lesz. 

Két nappal korábban, július 6-án pedig a saját műfajában szintén nem kisebb sztár érkezik. A lemezjátszók mögött nem más fogja pörgetni a bakelitet, mint a több mint kétmillió követővel rendelkező holland EDM producer és dj, Sander van Doorn, aki év elején a legfelkapottabb amerikai fesztiválokon volt hallható.

De lesz még rengeteg fellépő (a névsort a frissmédia oldalán, ITT olvashatják), meg cirkuszi artisták, graffitys performance, breaktáncosok, mindez egybegyúrva, színesre pingálva, felhangosítva és megfűszerezve a hely adottságaival és egy festői környezettel. Akár tavaly. Az akkori buliról készült videókat  ITT és ITT.  

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez