Amatőr felvétel juttatott rácsok mögé egy dühöngő sofőrt Floridában

Vezetés közben készített felvételt mobiltelefonjával egy nő Tampa közelében. A videó megosztásával gyorsan börtönbe is juttatta a mögötte szabálytalanul közlekedő floridai férfit.

A férfi többször is a nő autója mellé férkőzött az út során és mutogatni kezdett. Miután észrevette hogy a zaklatott nő mindent rögzit készülékével, a férfi elvesztette uralmát a kormány fölött, teherautójával átsodródott a szemközti sávba, és többször is megpördült az úttesten. A felvételen jól hallatszik ahogy a nő hangosan felnevet, és azt mondja:   “Ezt jól megkaptad…és mindent videóra vettem”. A megosztott videót több millióan nézték meg a youtoubeon, a férfit pedig a rendőrség letartóztatta- közölte a WTSP tampai hírcsatorna.  Jeffrey White 33 éves férfit autója rendszámtáblája alapján azonosították, akit gondatlan vezetéssel és biztonsági öv használatának szabálysértésével vádolnak.

A hatóság nem indított eljárást a nő ellen, aki a felvételt vezetés közben készítette, így figyelme nagy részét elvonva az úttestről, épp ellenkezőleg a rendőrök hálásak voltak a felvétel miatt, mert segített nyakoncsípni a tettest.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez