Kubában is jelen lesz az Airbnb

A népszerű turisztikai szolgáltató, az Airbnb bejelentette, hogy megnyitja szolgáltatását Kubában is és mintegy ezer kubai lakást ajánl a szigetországba utazóknak honlapján.

A lépésre a kubai-amerikai enyhülést követően nyilt lehetőség és ez nagy segítsget jelent a szigetországba érkező nagy számú turistának. Nathan Blecharczyk, az Airbnb egyik alapítója szerint a kubaiak hagyományos vendégszeretete és a sziget kétségtelen bája nagy lehetőség a cég számára is. Így ugyanis az utazó nem steril hotelekben, hanem a kubai mindennapokban ismerkedhet meg az ottani emberek életével.
Egyelőre az amerikai turistáknak áll nyitva ez a lehetőség, de a cég igyekszik a kubai engedélyt megszerezni más országok állampolgárai számára is – tette hozzá.
Kuba a karibi szigetvilágon belül az első számú turiisztikai célpont a térségben. A magyar utazók is szívesen vezsik igénybe világszerte az Airbnb nyújtotta lehetőségeket: olcsó és jó minőségű lakások bérlését , a hozzá tartozó információs és más szolgáltatásokkal együtt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez