Már állatok nélkül – százmillió dollárért vihető Neverland

Michael Jackson egykori, több mint ezer hektáros kaliforniai birtokáról az állatkert egzotikus lakóit már elköltöztették, és leszerelték a vidámparkot is. De a vonatállomás még áll. Ez is jár a 100 millió dollárért, amiért piacra került Neverland.

Szóval nincs már elefánt, és nincs ott Bubbles, a csimpánz sem, bár egy láma még mindig ott bóklászik a birtokon. És ott van a híres virágóra is, a Neverland felirattal. Akárcsak az udvarház, vagy a hely saját tűzoltóosztagának egykori laktanyája. A tűzoltók már rég kivonultak, minden épület birtokba vehető – mondta a Wall Street Journal-nak az ingatlanügynök. Akárcsak a Jackson által építtetett vasúti sínek és az állomás.

Aerial-NeverlandTrainStation

A hatalmas ingatlanon 22 épület van. A fő attrakció persze a normandiai stílusú, majdnem 1200 négyzetméteres főépület, amely két tó között áll, hat hálószobával és külön hozzácsatolt résszel az alkalmazottaknak. Kicsit arrébb van a két hálószobás vendégház, és persze még ott az úszómedence is, kabánával, grillezőhellyel, kosár- és teniszpályával. Vihető az ötven férőhelyes, erkélyes magánmozi és a színpad is.

ház

Michael Jackson 1987-ben vette a birtokot, 19 és fél millióért. Több mint 15 évig lakott itt. A ranchon valaha a rendőrök vizsgálódtak, a popikont ért gyermekmolesztálási vádak után, amelyek alól 10 évvel ezelőtt felmentették Michael Jacksont. A sztár 2009-ben, ötvenévesen meghalt, ma már Neverlandet másképp hívják, visszakapta korábbi nevét, újra Sycamore Valley Ranch lett. De a rajongók zarándoklatától tartva az ingatlanügynök arra figyelmeztet, hogy nagyon megszűrik azokat, akiknek egyáltalán megmutatják a birtokot. Túravezetést nem tartanak.

Fotó: Getty

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez