A verseny, ahol a fődíj egy szexrabszolga

Az Iszlám Állam egyre inkább önmagát csinálja ki, legalábbis ami az ideológiáját illeti. Újabb olyan akciót sikerült kitalálnia, ami szembemegy az iszlámmal.

Az Isten nevében kínál szexrabszolgákat az ISIS. Mégpedig a ramadán, a muzulmán böjti hónap tiszteletére a Twitteten meghirdetett Korán-versenyen. Aki a leghosszabban tud fejből idézni a szent könyvből, az egy fiatal jazidi lányt nyer. A második és a harmadik helyezett jutalma egy-egy tinilány. A megkülönböztetés alighanem azt jelenti, hogy a tini nem elég fiatal az iszlamisták szemében – írja az AlBawaba jordániai hírportál. Aki a következő hét helyezés valamelyikét éri el, az néhány száz dollárral lesz gazdagabb.

twitteriá

A jazidi lányokat és nőket tavaly nyáron ejttték fogságukba Irakban az Iszlám Állam fegyveresei, amikor lerohanták Szindzsárt és környékét. A férfiakat, akik nem tudtak elmenekülni, lemészárolták, a szép és fiatal nőket százszámra elhurcolták. Azóta többeknek sikerült elfutniuk, ők rémségekről számoltak be: vagy fontos embereknek ajándékozták, vagy pedig szexrabszolgának adták el őket. Volt olyan 9 éves lány is, aki terhes lett, miután tizen megerőszakolták.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez