Robogó autóban szülte meg kisfiát egy amerikai nő (videóval)

Az anyósülésen szült Texasban egy fiatal nő. Arra kérte a férjét, hogy ne álljon meg, szeretett volna mielőbb a kórházba érni.

Már 45 perce úton voltak a klinikára, amikor a szülés megindult. A 22 éves Lesia Pettijohn a harmadik gyermekét várta. Tudta, hogy bármi komplikáció adódhat, ezért azt mondta a férjének: vezessen tovább, hogy mihamarabb beérjenek a klinikára –  ha szükség volna rá, kéznél legyen a segítség. Azt is kérte, hogy a férfi kapcsolja be a kamerát, vezetés közben vegye videóra a szülést.

“Valószínűleg jobban bekattantam, mint kellett volna” – mesélte az abc13-nak. “De tényleg nem akartam, hogy a baba a kocsiban jöjjön a világra. Féltem. Attól, hogy nem tudom majd mgállapítani, hogy normálisan lélegzik-e, vagy szüksége lesz-e valamire.”

Nem értek be időben, az asszony teljesen egyedül szülte meg a kormányt markoló 24 éves férje mellett a 4 és fél kilós kisfiút. A férfi teljesen nyugodt volt, ő kapcsolta ki az asszony biztonsági övét. A négyperces videóból kiderül: semmi gond nem volt a légzéssel, minden ment, mint a karikacsapás.

“Amikor éreztem, hogy kint van a feje, elkezdtem nyomni, és sikerült teljesen a világra hoznom. Megragadtam, felemeltem, és azon tűnődtem, most hogyan tovább. Mibe takarjam bele?”

De aztán minden megoldódott. A kisfiú a Joshua nevet kapta, és kettő, illetve egyéves nővérei alig várják már, hogy ő is beköltözzön a gyerekszobába.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez