Brutális: orángutánok püfölik egymást a ringben

Az állatvédők természetesen kiakadtak, miután a bangkoki Safari World park szervezői ringbe küldték a majmokat, hogy agyonverjék egymást.

Az orángutánokat bokszkesztyűben és Muay Tahi felszerelésben küldték a ringbe a bangkoki Safari World-ben, hogy szórakoztassák a külföldi turistákat, akik ráadásul még élvezik is a showt. Az IFAW állatvédő szervezetnél azonban hatalmas felháborodásuknak adtak hangot, mivel az orángutánok védett állatok, a kihalás fenyegeti őket. Szerintük a bangkoki állatkert túlságosan is messzire ment, és amit tesz, állatkínzással ér fel, ezért a meccsek azonnali beszüntetését követelik.

Az orángután-bunyókkal azonban a Safari World nem várt sikert ért el. A külföldi turisták ugyanis hatalmas érdeklődést tanúsítanak a meccsek iránt, és sorba állnak a kaszáknál, hogy jegyet váltsanak a következő showra. Az IFAW szerint azonban az orángutánok látszólag sem élvezik a műsort, ami stresszhelyzetbe kényszeríti őket, és súlyos egészségi kockázattal is jár. A szervezők ráadásul nemrég ringbe küldtek egy terhes orángutánt is, amely heteken belül szülhet. A bangkoki park viszont még tudomást sem vett az állatvédő szervezetek felhívásáról, és továbbra is árulja a jegyeket.

ad_180978586

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez