Szeretne egy saját szigetet? Vegye meg ezt!

Japánban eladóvá vált egy sziget a tengeren. Egy helyi internetes újság meglátogatta a helyet és videót is készítettek.

Ki ne szeretne egy saját privát szigetet? Képzelje el, hogy egy saját tengerrel körülvett területen piheni ki a hétköznapok fáradalmait. Japánban most előadó egy kis japán sziget, ami jelenleg egy ingatlan cég tulajdona, és úgy lehet hozzájutni, mint bármilyen ingatlanhoz.

Egy japán internetes portál munkatársai nemrég meglátogatták a szigetet, hogy felmérjék mennyire éri meg megvásárolni azt. Az Ainoshima (Indigo sziget) Hiroshima prefektúrában található, ára pedig viszonylag alacsony: összesen 400 millió jen (kb. 820 millió forint). Meglátogatni csak vízi taxival lehet, ami egy 10 perces út. Elég közel van tehát a partokhoz, így nem egy rémálom, de elég távoli, hogy az ember el tudjon menekülni a világ zajától. Ez azért jól hangzik, nem?

p13808941

Ha egy kicsit sokallotta az árat, akkor elmondjuk, hogy mekkora a teljesen lakatlan sziget területe: összesen 79.150 négyzetkilométer, ami ha belegondolunk elég tágas. Takaros kis kertet lehet kiépíteni.

A szigetet körbejárva kiderült, hogy nem mindig volt lakatlan. Jelenleg egy elhagyatott öreg japán ház romjait találhatjuk ott. Röviddel a második világháború után hagyták el a szigetet, a ház azóta áll üresen. Egy bambuszerdőn keresztül jutunk el a sziget másik oldalára. Ez egy kisebb 20 perces séta ugyan, de megéri, hiszen egy privát tengerpartot találunk a túloldalon.

p13808391 p13808641

Elég felvenni egy komolyabb hitelt és saját világa, saját tengerpartja lehet.

„Az általunk ajánlott sziget a férfiak számára egy kiváló menekülés lehet. Egy sziget, rajta egy kisebb ház tökéletes végső bázis lehet. A napot eltöltheti halászattal, élvezheti a tengert, majd este barátaival iszogathat szabadon, kötöttségek nélkül a tiszta csillagos égbolt alatt. Senki nem zavarja majd önt, olyan lesz, mintha saját országában lenne”- olvasható az aqua-styles hirdetésében.

Abban biztosak vagyunk, hogy mindenki szeretne vásárolni egy saját szigetet, csak nem sokan engedhetjük meg magunknak. Az igazság az, hogy a cég még sok hasonló lakatlan szigetet kínál, olcsóbbakat is.

Már csak az kell, hogy a Wi-fi is jó erős legyen a szigeten.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez