Nézzék meg a világ leghülyébb kémjét (videó)

Sokan szerették volna rögtön megtudni, miről is tárgyalt a kanapékon ülve az amerikai és az orosz elnök Antalyában, vasárnap. Egyikük egészen hihetetlenül hallgatózott.

A titokzatos táskás férfiról készült felvételeket az orosz kormány angol nyelvű szócsöve, a Russia Today tette híressé. Valószínűleg az aláfestő zenével is sokat dobtak a dolgon.

A videón jól látható, ahogy Mr. Bean csípőmozgásához hasonlóval araszol a kanapékhoz, ahol éppen Barack Obama és Vlagyimir Putyin tárgyal (innen tudjuk, Szíriáról). Hogy pontosan mit is szeretne, nem egyértelmű. A médiában több feltételezés is megjelent: Talán hallgatózik, esetleg a telefonjával, vagy a táskájába rejtett eszközzel próbálja rögzíteni a beszélgetést, de az is lehet, hogy csak a tévébe akart így bekerülni.

Mivel eddig senki nem jelentkezett, hogy felvállalja a „rajtam röhög a fél világ” szerepet, csak találgathatunk, ki is ez a titokzatos táskás férfi. Talán egy újságíró, vagy egy szörnyen balfék diplomata, esetleg a világ legrosszabb kéme?

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez