“Én is szeretek alkudozni, pont mint maguk” – antiszemita szöveggel győzködte a zsidókat az elnökjelölt

Az egyik legviccesebb és egyben legelkeserítőbb politikai karakter az Egyesült Államokban manapság az elnöki posztért versengő Donald Trump. A milliárdos üzletemberből lett politikus napi szinten nyilatkozik nagyobb és nagyobb marhaságokat.

Trump került már címlapokra azzal, hogy Mexikót vagy Kínát becsmérli, de nem kíméli a veteránokat és a nőket sem, sőt a klímaváltozásban sem hisz. Most pedig úgy látszik itt volt az ideje egy újabb atrocitásnak, ez alkalommal a zsidó közösség kapott az ingatlanmágnástól. Mindezt egy olyan helyszínen, ahol a hallgatók többsége zsidó volt.

Talán a legarcpirítóbb megszólalása a címben is szereplő “én is szeretek alkudozni, pont mint maguk” sor volt, de őszintén szólva nem lehet rangsorolni az idézeteket, valószínűleg mindegyik pontosan ugyanannyira volt sértő.

Beszélt arról is, hogy “nem kéri a pénzüket”, hiszen véleménye szerint a zsidók csak akkor támogatnak egy jelöltet, ha azt kontrollálni tudják. Nem hagyta ki azt sem, hogy szerinte Izrael nem elég határozott ahhoz, hogy megtartsa Jeruzsálemet jelenlegi státuszában. Ekkor állítólag síri csend volt az egész teremben.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, ha tátott szájjal bámulná, ahogy Trump hülyét csinál magából, akkor az alábbi videót érdemes megtekinteni:

 

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez