Kitörlik a dollárral az oroszok – új himnusz Putyinhoz

Válságmegoldásra sürgetik az orosz kormányt mostanában, hogy megint 80 rubel körül mozog egy dollár. A politikusok, aktivisták és gazdasági szakértők mellett az énekesnő, Masani is megszólalt. Pontosabban dalra fakadt.

„Üdvözlöm, főnök! Önnek írok levelet. Lehet, nem olvassa, de én csak megpróbálom” – így kezdődik a Rubel-dollár című szám. A bankjegy és érme mintás ruhákba öltöztetett énekesnő a rubel erősítésére buzdítja Vlagyimir Putyint.

A refrén alapján azt akarja, hogy egy dollárért csupán egyetlen dollárt kelljen fizetni, egy kopejkával sem többet. Azt is szeretné, hogy az összes idegen pénzt söpörjék ki Oroszországból. Az esetlegesen hátramaradt dollárt pedig hasznosítsák újra, cseréljék aranyra, vagy földre. Ezen a ponton már Alaszka visszaszerzését is kívánja Masani.

Az egy nap alatt több mint 30.000 megtekintést gyűjtő klip csupán 700 embernek tetszik és a több mint 3000-nek nem. Hasonló volt a 30 éves novoszibirszki énekesnő első száma jó egy éve, amelyben az orosz elnököt dicsőíti.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez