Snoop Dogg lesz a Planet Earth új narrátora?

Nincs is jobb egy megnyugtató természetfilmnél. Szinte észrevétlenül részei lehetünk az állatok gyönyörű és néha kegyetlen világának. Ehhez jön még a narrátor monoton, háttérbe szoruló hangja, ahogy leírja mi is történik ebben a számunkra elzárt világban. Néha viszont nem árt, ha valaki kimondja, amit mi is időnként gondolunk: mégis, mi történik a képernyőn? És ki lehetne alkalmasabb a feladatra Snoop Doggnál?

Ugyanis van olyan, amikor nem vagyunk kíváncsiak arra, hogy pontosan mennyi ideig él egy oroszlán vagy mennyi ideig vemhes egy bizonyos békafajta. Néha csak azt akarjuk hallani, hogy a narrátor is annyira meglepődik a történéseken, mint mi. Na és ezt hozza remekül Snoop Dogg, ahogyan az egy Jimmy Kimmel különkiadásból is kiderült:

A dolog annyira népszerű lett, hogy az emberek komolyan elkezdtek érdeklődni iránta. A Change.org nevű oldalon pedig elindult egy petíció, hogy a híres rapper megkapja a narrátor szerepét a közismert természetfilm sorozatban, a Planet Earth-ben. Eddig több mint 56 ezren nyilvánították ki támogatásukat, így most már csak további 19 ezer aláírásra van szükség, hogy az álom valóra válhasson.

Fotó: YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez