Rátörtek a szerelmesekre a rendőrök Valentin-napon

Romantika, gyertyafény, vacsora – meghitten bújnak össze a szerelmesek. Ám, képzeljük el, hirtelen felpattannak, mert közelednek a rendőrök. Biskekben történt az eset.

Tegnap este óta erősen háborog a kirgiz internet egy Valentin-napi vacsora miatt. Igaz, hogy két éve morális okokra hivatkozva betiltották a szerelmesek napját egy osi iskolában, de most más az indok.

A helyszín csapta ki a biztosítékot: fiatalok a biskeki örökmécsesnél romantikáztak. Majd, amikor megjelent a rendőrség, felszívódtak. Egyelőre körözik őket – írja a Vecsernyij Biskek. Persze a nyilvános helyen való tiltott alkoholfogyasztás miatt kiróható pénzbírság nem vágja földhöz a szerelmeseket. A 100 szomos összeg alig 370 forintot jelent.

Valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban. A rendőröknek ugyanis elegük van már abból, hogy az emberek képtelenek viselkedni a II. világháborús emlékműnél. A tövében fényképezkedő ifjú házasok rendszeresen hagyják hátra a szemetet és az üres üvegeket. Emiatt rendőrbódé felállításán gondolkodnak az illetékesek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez