Szórakozásból kínozta a gyerekeket a szadista óvónő

Másodszor is letartóztatták azt a japán óvónőt, aki maró ízű ételekkel etette a gyerekeket, az egyiket le is videózta. Egy hatéves ovisnak szalaggal ragasztotta be a száját.

Kegyetlen bánásmód miatt csütörtökön másodszor is letartóztatták azt a japán óvónőt, aki maró ízű japán vízitormával, vagyis vaszabival megkent csirkével etetett meg egy négyéves kisfiút. A japán vízitorma az arcüregben égő érzést okozhat, könnyezhet tőle a szem.

“Ha kiköpöd, megverlek!”

A rendőrség szerint a 28 éves Nanmoku Manami, egy engedély nélküli tokiói óvoda dolgozója, telefonjával le is videózta, ahogy a kisfiú eszi a maró krémmel megkent csirkefalatot. Amikor a felvételen a kisfiú sírva fakadt, a háttérből hallani Nanmuko nevetését, majd a hangját: “Ha kiköpöd, megverlek!”

“Szórakozni is akartam”

Az óvónő szadista élvezetet talált a gyermekek kínzásában. A rendőrségen azt mondta: “Ez a gyerek sosem figyel. Most látni szerettem volna, hogyan reagál, de szórakozni is akartam”. Nanmokut már tavaly szeptemberben meggyanúsították azzal, hogy vaszabis falatot tömött egy kisgyerek szájába a tokiói Kita negyedben lévő óvodában.

Januárban letartóztatták, mert állítólag szórakozásból szalaggal ragasztotta be egy hatéves kisfiú száját, majd letépte az szalagot.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez