Újabb iskolai mészárlás Amerikában

Fegyvert rántott és rálőtt diáktársaira egy 14 éves fiú helyi idő szerint hétfőn Ohio államban, az Egyesült Államokban, négyen megsebesültek.

A lövöldözés után a fiú eldobta a fegyvert és elmenekült, keresőkutya segítségével sikerült elfogni – tudatta a rendőrség.

A helyi seriff elmondta: a fiú két diáktársára nyitott tüzet, megsebesítve őket, két másik diák pedig repesztől vagy menekülés közben sebesülhetett meg, egyikük állapota sem életveszélyes. A rendőrség azt is közölte: ismerik a lövöldözés okát, de nem hozták nyilvánosságra.

A hatóságok tájékoztatása szerint a 14 éves fiút kétrendbeli emberölési kísérlettel, kétrendbeli testi sértéssel, garázdasággal és terrorizmussal való fenyegetéssel vádolják.

Szemtanúk arról számoltak be, hogy a diákok éppen ettek az iskola étkezőjében, amikor több durranást hallottak, de sokan nem jöttek rá rögtön, hogy lövések dördültek.

Az összes többi diák biztonságban van – közölte honlapján az iskola, tudatva egyúttal: kedden elmarad a tanítás. Az intézménynek mintegy 750 tanulója van.

Forrás:MTI

Kép:Pinterest

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez