A világ leggonoszabb taxis átverése: most együt megyünk robbantani, jó? (videó)

A taxisofőrön a robbanóöv nem volt valódi, az akciót kandi kamerával rögzítette egy magán taxitársaság Szaúd-Arábiában. Az utasok azonban a Gulf News című lap szerint erről mit sem tudtak.

A háromperces videón a szakállas taxisofőr elhiteti az utasaival, hogy öngyilkos merényletet készül végrehajtani mellettük. A jutalomról beszél nekik, arról, hogy mindjárt a Paradicsomba jut majd, mártírként. Megmutatja a derekára csatolt robbanóövet is, és azt mondja: nincs értelme az ellenállásnak, ők is vele együtt mennek a menyországba.

Összesen négy utassal játsza el ezt a sofőrt alakító színész, miközben a rejtett kamera forog. Az ügyfeleknek azonban fogalmuk sincs róla, hogy ez egy megrendezett jelenet. Mind a négyen halálra rémülnek, a második utas, egy tizenéves ki is nyitja az ajtót és kiugrik a taxiból.

Az első, aki szintén egy fiatal fiú, azért könyörög, hogy álljon meg, aztán sírva fakad. A harmadik és a negyedik, akik már idősebbek, leteperik a taxist, és megállítják a kocsit. A színész aztán megmutatja nekik a rejtett kamerát, és azt mondja: azért rendezték meg a jelenetet, hogy felhívják a figyelmet a terrortámadások veszélyére.

Ezzel védekezik a taxitársaság is. A közösségi média népét azonban ez nem hatja meg: kicsit sem tartják viccesnek a dolgot, és a cég megbüntetését követelik.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez