Az ifjú feleség nem szexelt, erre a férj elvált tőle

Egy újdonsült szaudi feleség ahelyett, hogy ágyba bújt volna férjével vele, inkább barátaival csetelt a telefonján. A nő ráadásul határozottan férje arcába vágta, hogy számára a barátok sokkal fontosabbak, mint ő. A férfi ezek után elvált tőle.

A házassági ceremónia után az újdonsült pár visszavonult szállodai szobájukba, hogy ott töltsék tovább az éjszakát. A férj megpróbált közeledni felesége felé, aki viszont ahelyett, hogy ágyba bújt volna, inkább a telefonjával volt elfoglalva. A szaúdi menyasszony ugyanis barátaival csetelt, amit egy idő után a férje már nem tudott eltűrni.

Kettőjük között heves vita alakult ki, a szaúdi nő pedig férje képébe vágta, hogy barátai sokkal fontosabbak számára, mint ő, ezért hagyja őt békén. A férj ezután feldúlt állapotban elviharzott a szállodából és azonnal beadta a válókeresetet.

Az bíróság azonban egy megbékélési bizottságnak nyújtotta át az ügyet, hogy megpróbálják válás nélkül megoldani az ügyet. A férfi azonban hajthatatlan, mivel szerint csorba esett tekintélyén, ezért nem hajlandó visszavonni a benyújtott keresetet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez