Pucér fotókat posztolgat magáról az Iszlám Állam toborzója

A fanatikus iszlamista férfi meztelen képeket tesz közzé magáról, hogy így szerezzen nőket magának, de eddig nem sok sikerrel.

A Londonban élő Jazwari Saraqib a feltételezések szerint az Iszlám Állam egyik angliai toborzója, aki az internetes közösségi oldalakon rendszeresen osztja meg és teszi közzé a terrorszervezet propagandaanyagait és legújabb nézeteit. Többször is előfordult, hogy halálos fenyegetéseket írt másoknak, emellett olyan posztjai is voltak, amelyek terrortámadásokról szóltak. A harmincas éveiben járó férfi azonban nemcsak erről híres.

Rendszeresen tesz közzé ugyanis meztelen képeket magáról, illetve küldi el azokat különböző hölgyeknek, hátha be tud cserkészni egyet közülük. A visszajelzésekből ítélve úgy tűnik, hogy eddig nem járt sikerrel. A hozzászólók ugyanis egyből kiszúrták az átlagosnál is kisebb férfiasságát, amivel rövididőn belül nevetség tárgya lett. A nők pedig jelezték, hogy ezzel a kicsi szerszámmal semmi esélye, ráadásul szánalmasnak is tartják, amit tesz, szerintük totálisan lejáratja magát. Mások pedig jelezték, hogy az önmagát macsónak tartó férfinak ráadásul felesége is van.

 elfie.JPG

Kép:Metro.co.uk 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez