Szambázó drónok az olimpiai megnyitón

Fapados lesz a riói olimpia megnyitója, hiszen Brazília anyagi helyzete nem épp fényes. Erről nyilatkozott a BBC-nek a megnyitó felelőse. Antonio Abete elmondta: sokkal kevesebbet költenek majd mint 2012-ben Londonban. Akkor 40 millió dollárba került a nyitó show.

A pénztől függetlenül szenzációs bemutatót ígér a szervező. Augusztus ötödikén egyáltalán nemcsak annyi lesz, hogy bevonulnak a különböző nemzetek csapatai a felújított világhírű Maracana stadionba. Mégis mi lesz? Ez hadititok. Két neves brazil rendező, Fernando Meirelles és Daniela Thomas irányítja majd a show-t, melyen hatezer önkéntes vesz részt Rio de Janeiróban.

Brazília multikulturális ország. Nálunk nem egy hanem legkevesebb három vagy négy kultúra is van. Ezért mi az egész világ kultúráját be akarjuk mutatni – mondta a főszervező.

A közösségi oldalakon olyan hírek láttak napvilágot, hogy szambázó drónok is lesznek! Igaz ez? Erre nem válaszolhatok – mondta titokzatos, de egyetértő mosollyal a nyitó show fő szervezője, aki szerint olcsó, de pazar nyitány várja majd a jelenlevőket és a tévé nézőket augusztus ötödikén pénteken a Maracana stadionban Rio de Janeiróban.

Kép: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez