Mint a viccekben – rossz asszonyt zaklatott a részeg férfi

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a férfi Dél-Koreában, aki részegen molesztálni kezdett egy nőt. Rossz házba ment be.

A férfit most szexuális zaklatással vádolják. Amikor ittas volt, bement egy házba, amiről azt hitte, hogy az övé. Amikor rájött, hogy nem otthon van, ahelyett, hogy elment volna, molesztálni kezdte a nőt, aki a nappaliban aludt. Talán az asszonyra is azt hitte, hogy az övé.

A bíróság végül 6 hónap börtönbüntetést szabott ki, két évre felfüggesztve, kötelező 40 órás szexprevenciós oktatással – írja a The Korea Times.

Hasonló eset történt a múlt héten is, szintén Dél-Koreában. Akkor egy 48 éves férfit gyilkossági kísérletért tartóztattak le. A férfi állítólag betört egy házba, majd elkapta az ott lakó nő torkát, mert az szerinte pletykált róla. De elmenekült, miután rájött, hogy tévedett. „Meg akartam ölni a nőt, aki azt pletykálta, hogy a feleségemmel válunk. De sajnos, rossz házba mentem be” – mondta később, amikor már elkapták. Azt nem árulta el, hogy a pletyka igaz-e.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez