Dubajban árulta szüzességét az orosz szépség

Amikor megérkezett az iskolába, amikor végzett az edzőteremben vagy egy fotózáson, mindig küldött sms-t az anyukájának a 17 éves Anna Fescsenko. Arról is szólt, hogy Dubajba utazik, az okról viszont mélyen hallgatott.

Hiába a szépség, a modellkarrier, a Moszkva udvarhölgye cím, a frissen érettségizett Anna Fescsenko nem volt elégedett az életével. Többet akart és ezért nagy lépésre szánta magát: elutazott Dubajba, hogy 800.000 rubelért (majdnem 3,5 millió forint) eladja a szüzességét.

Állítólag az Egyesült Arab Emirátusok kuncsaftjai komoly összegeket hajlandóak fizetni az érintetlen újdonságokért. A keresletre több szemfüles honlap is lecsapott, melyek szüzeket toboroznak vaskos bankjegykötegek ígéretével kecsegtetve.

Hogy Annát pontosan ki fűzte be, egyelőre vizsgálja a rendőrség. Merthogy édesanyja riasztotta őket, amikor kiderült: nem is a moszkvai szépségverseny jutalma a dubaji utazás. Mivel ez volt a lány fedősztorija, gyanútlanul aláírta a kiskorú repüléséhez szükséges engedélyt.

Kísérő barátnőjének, Jekatyerinának is ezt mondta. Majd csak már a helyszínen vallotta be, hogy ő bizony a pénz és némi munka miatt érkezett Dubajba. Hiába győzködte a tuti üzlet előnyeiről, Jekatyerina hallani sem akart a dologról. Saját és persze Anna szüleit is értesítette, miközben próbálta jobb belátására bírni barátnőjét.

Nem sikerült. Jekatyerina már Moszkvában volt, amikor végre Anna édesanyja rávette a lányát a hazautazásra. A hét elején megkönnyebbülten írta a life.ru: Anna már Moszkvában van. Azt viszont még nem derítették ki az orosz bulvárújságírók, vajon a fiatal modell a szüzességével együtt érkezett-e haza.

Kép: Anna Fescsenko (VKontakte)

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez