Legyenek kedvesebbek a férjeik szexrabszolgáival – kéri a feleségeket az ISIS

Erre szólítja fel őket az Iszlám Állam. A terrorszervezet Al Naba című, hetente megjelenő hírlevelében arról győzködi az asszonyokat, hogy nem szabad féltékenynek lenniük. Az ugyanis nem kellemes a férjnek.

Nincsenek tisztában a vallási törvényekkel,  vakon féltékenyek és ezért nagyon rosszul bánnak a többi nővel – még verik is őket. Így szidja az Arabi 21 portálon idézett cikk a dzsihádharcosok értetlen feleségeit.

“Azzal hencegnek, hogy a Kalifa uralma alatt élnek, ám messze járnak attól, hogy igazságosak legyenek a saját otthonaikban” – így a cikk. “Nem tisztességek azokkal szemben, akiket ti rabszolgaként birtokoltok, és akiket az Isten helyezett az oltalmuk alá” – folytatódik, nem hagyva kétséget afelől, hogy a férjeken keresztül igyekszik megszólítani a “hálátlan” feleségeket.

Még vallási idézetekkel is alátámasztja a dorgálást – ezek arról szólnak, hogy jól kell bánni a rabszolgákkal.

“Néhány nőt elkeserít, hogy a férje külön házat biztosít a (szex)rabszolgájának. Ezeknek a nőknek tudniuk kell, hogy ha jók lennének a férjükhöz is, meg annak a rabszolgájához is, akkor a férfi jól érezné magát otthon, és azt akarná, hogy mindannyian egy fedél alatt éljenek.”
Közben a szexrabszolgáknak elrabolt, majd megszökött nők egyre gyakrabban számolnak be arról, hogyan teltek napjaik kínzással, megfélemlítéssel, erőszakkal az ISIS uralma alatt. Az Amnesty International jelentései szerint több fiatal lány inkább megölte magát, mintsem hogy így éljen.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez