9 latina celeb, akik meztelenül álltak a kamera elé

Bármi is legyen az oka annak, hogy az alábbi latin szépségek pőrén álltak a kamera elé, egy biztos, a lányok úgy tűnik egy cseppet sem zavartatták magukat a miatt, hogy esetleg kitudódhat róluk a meztelen igazság. Vannak közöttük olyanok akik valamely nemes ügy miatt dobták le a ruhát, megint másokat pedig egy nagy köteg zöld hasú vitt rá arra, hogy barna idomaikat megvillantsák a kamerák lencséje előtt.

A Star Trekből ismert Zoe Saldana (fent) tényleg szinte földöntúli szépség és ezt nem is habozott ország-világ elé tárni az Allure magazin címlapján. Saldana szerint “kemény dolog nőnek lenni a Föld nevű bolygón, ha latinnak vagy feketének születsz akkor, pedig különösen kemény a harc”. Szerencsére a fotózás idejére úgy tűnik Saldana képes volt megfeledkezni a latin sztárok sanyarú sorsáról és elbővülő mosolya és barna combjai talán némi derűt varázsolnak a szürke hétköznapokon latimózó olvasók életébe.

A csak papíron brazil Gisele Bundchent is sikerült rávenni arra, hogy pusztán tornacipőben és frotírzokniban pózoljon a Vouge Paris címlapján. Jelen esetben a kombináció esetlenségét a modell kisportolt vonalai feledtetik.

Ha valami igazán durvára vágyunk, akkor azt mexikói-amerikai olimpiai bajnok bokszolótól, Marlen Esparzától megkaphatjuk. A 23 éves, igen csak kisportolt testű hölgy először vonakodott egy szál bokszkesztyűben a ringbe szállni, ám végül sikerült rávenni, hogy megmutassa egy szocialista-realista nőalakhoz hasonlatos idomait.

01latespar

Igazi klasszikus szépségnek számít a mindenki által istenített, mexikói Eva Longoria, aki 38 évesen is zavarba ejtően vonzó, olyannyira, hogy szépsége még a testére aggatott több ezer Swarovski kristály csillogását is elhalványította. Eva arról panaszkodott a fotózás alatt, hogy némileg zavarba hozta, hogy meztelenül kellett pózolnia a kamerák előtt, minden bizonnyal azonban a gázsija feledteti majd vele ezt az apró kellemetlenséget.

01lateva

Naya Rivera szintén nem sokat vacakolt, amikor felkérték, hogy az Allure, “éves akt” sorozatában pózoljon. A Puerto Ricó-i szépség igazán magabiztosan feszít ádám- vagy inkább évakosztumben.

01lanaya

Természetesen ha már pucér latin fenekekről van szó a kubai Eva Mendes sem maradhatott ki a sorból, aki még 2007-ben villantott a Peta magazin címlapján és akinek alakítását úgy tűnik a bulvársajtó még 7 év múltán is csak nehezen feledi.

01latmendes

A szintén Puerto Rico-i Roselyn Sánchez, a Without a Trace sorozat sztárja azon nemes célért vetkőzött meztelenre, hogy felhívja a figyelmet a prémükért tenyésztett állatok szomorú sorsára, bár némi rosszindulattal megjegyezhetnénk, hogy foto modelleknél néha szinte kötelezőnek látszó orr- és arcplasztika riasztó realitására sikerrel hívhatná fel a figyelmet az dollár ezrekért operált orrát leszámítva igen vonzó hölgyemény.

01latsáancehjz

Úgy tűnik, hogy a bunda-ellenes kampányok latin lányok egész légiójáról képesek lecsalogatni a ruhát, és nem volt ez másképp a VH1 valóságshowjának sztárja, Evelyn Lozada esetében sem aki szintén a PETA számára tette közszemlére formás hátsóját.

01latevelyin

Végül de nem utolsó sorban természetesen nem hagyhatjuk ki a meztelen latin dívák panteonjából a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Paulina Rubiót, aki még 2006-ban jelent meg egy szál mexikói zászlóval takarva bájait a Cosompolitan spanyol nyelvű kiadásának címlapján. A fotó persze nagy botrányt kavar, így a Vad Angyal sztárja később bocsánatot kellet hogy kérjen a nemzeti szimbólum eme sajátos felhasználása miatt.

01latpaulina

(Visited 15 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez