Ismét megfogdosott egy újságírót Santa Cruz polgármestere (videóval)

Percy Fernández, a bolíviai Santa Cruz polgármestere ismét a címlapokra került, mivel egy televíziós közvetítés során elő adásban szemérmetlenül megfogdosta a mellette helyet foglaló újságíró hölgy combját.

A Red Uno helyi tévécsatorna riportere miután köszöntötte a városatyát Percy mellé ült, hogy interjút készítsen a politikussal, aki különösebb gondolkodás nélkül megfogta az újságíró jobb combját.

A hölgy ez után kínos mosolyok közepette lefeszegette Percy Fernández kezét, amire reagálva a kajánul vigyorgó polgármester nemtetszését kifejezve “zsugorinak” nevezte az újságírót.

Ha ez még nem lett volna elég a bekapcsolva maradt mikrofonok később azt is rögzítették, amikor az újságíró azon kérdésére, hogy a melyik a polgármester szerint a városban átadott legnagyobb beruházás, Percy félreérthetetlenül saját hímtagjára utalt.

Percy amúgy is híres arról, hogy szívesen fogdossa munkatársait, a jelenlegi videón például Percy jobbján helyet foglaló Desirée Bravo tanácsos asszony fenekén például tavaly simított végig.

{youtube}OOqTja-qtLU{/youtube}

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez