52. rész és sokadik közönségtalálkozó – mi újság a Középsuliban?

Tegnap rukkolt ki az 52. résszel Magyarország kedvenc internetes tinisorozata, a Középsuli. A korábbi epizódokhoz képest jelentős változás tanúi a nézők, akik közül sokan újra találkozhattak kedvenceikkel szombaton az egyik budapesti bevásárlóközpontban.

Mára exportcikké vált az itthon több mint félszáz epizódon túljutott Középsuli-sorozat. Romániában és Oroszországban is hódít a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) hálózatának segítségével –  természetesen ottani színészekkel, viszont a magyarországival párhuzamos történetekkel.

Mint Kovács Robertinától, a Középsuli portál főszerkesztőjétől megtudtuk, a sorozat már jóval több mint 4 milliós elérésnél jár, az új epizódot fél nap alatt 102 ezren látták.

Jobbról a főszerkesztő, balról az egyik sorozatkedvenc, Olivér.
Jobbról a főszerkesztő, balról az egyik sorozatkedvenc, Olivér.

– Az új részben (amit Önök ITT láthatnak) leginkább az új osztály kapott teret, hogy jobban megismerjék őket a nézők. Még kicsit nehezen szokják meg, hogy új szereplők vannak, de reméljük, hogy őket is előbb-utóbb úgy megkedvelik, mint a régi osztály karaktereit. A terv az, hogy egyik héten az egyik, másik héten a másik osztály életét követjük nyomon, de mindig viszünk át szereplőt az egyik részből a másikba. Most is vannak régi szereplők benne, de ők kicsit kevesebbet szerepelnek, mint az újak. Fél nap alatt több mint 100 ezren nézték meg.

A régi szereplők népszerűségét mutatja a 209 ezer feliratkozó mellett a szombati közönségtalálkozó sikere is. Az egyik közönségkedvenc szereplő, Bodonyi Barbi arról mesél. hogy nagy volt a siker, sokan voltak ott.

– Kaptunk egy csomó ajándékot, kaptunk egy csomó szeretetet. Én személy szerint kaptam egy plüss-zebrát, egy energiaitalt (nem tudom, honnét vették, hogy szeretem, de rájöttek), kaptam egy kislánytól egy papírzacsiban egy bonbont meg két kézzel készített, szivecskés párnát, egy levelecskét szépen borítékba berakva –  és minden-minden-minden lila volt, mert tudta, hogy a lila a kedvenc színem. Sőt: kaptam konkrétan egy születésnapi meghívót is. Most volt a Converse nyereményjáték díjátadója is, ahol az általunk kiválasztott képeinket mutattuk be és felhívtuk a 7 különdíjas nyertest a színpadra, hogy elmondjuk nekik: miért éppen az ő képüket választottuk.

170513_kozepsuli_kozonsegtalalkozo_011_k

– Mire voltak a gyerekek a leginkább kíváncsiak?

– Ránk. Képeket akartak csinálni velünk, autogramot szerezni, beszélgetni. Egyébként azt néztem, hogy tök sokan voltak olyanok, akik kinyomtatott képet hoztak aláírni – nem csak sima papírlapon, hanem rendes fotópapíron is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez