Despacito 2.0 – az egyiptomi változat

Annyi verzió talán még nem született belőle, mint anno a Happy-ből, de kétségtelenül elképesztően nagyot megy ezen a nyáron a Despacito. Megmutatjuk, hogyan értelmezik újra Egyiptomban.

Egyiptomban nem létezik zene tabla nélkül. Ha történetesen nem tudja, melyik hangszerről is van szó, megnézheti a nagy Puerto Rico-i siker egyiptomi változatában. Már ha képes a képernyő előtt maradni és nem ugrik fel táncolni.

És itt egy másik egyiptomi verzió. Szövegre ne számítson. A hangszerelésen van a lényeg, hegedű viszi a prímet. A változat szerzője Ahmed Mokhtar hegedűművész. Az ő munkáját szereti a Facebook közönsége.

Ami pedig az eredeti Deaspacitót illeti: a hírek arról szólnak, hogy robbanásszerűen megnőtt a Puerto Ricóra kíváncsi turisták száma, mióta a YouTube-on több milliárdos (!) nézettséget ért el a dal. A spanyol média szerint 45 százalékkal többen utaztak most a Nagy-Antillák legkeletibb szigetére, mint tavaly ilyenkor. Az utazási irodák a klip helyszíneire is kínálnak túrákat: a többi közt a Club La Factoríába San Juan óvárosában és La Perlába.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez