Delon: a kutyámmal temessenek el!

A 83 éves filmsztár teljesen egyedül él vidéken, Franciaországban. A France 2 televíziónak nyilatkozott abból az alkalomból, hogy Johny Halliday és Charles Aznavour nemzeti temetést kapott, ahol a köztársasági elnök is megjelent. Sőt ő tartotta a gyászbeszédet.

Semmiképp sem akarok nemzeti temetést!

Alain Delon egész életében a jobboldali eszmékkel szimpatizált és Macron elnök nem tartozik a nagy kedvencei közé. De nemcsak ezért nem akar nemzeti temetést. Úgy érzi, hogy halála az ő személyes ügye. “Egy hősnek tudnia kell meghalnia!” – jelentette ki Alain Delon a France 2 televízióban.

Alain_Delon_2012

A nők egykori bálványa rosszul bánt a szebbik nemmel 

Saját fia vádolta meg azzal, hogy verte az egyik barátnőjét. Erről is kérdezte a műsorvezetőnő Alain Delont, aki macsónak vallja magát. Most sem titkolta ezt: ” ha macsó az, aki pofonokat osztogat másoknak, akkor én macsó vagyok. Igen, nőket is pofoztam, de ők is pofoztak engem!” – ismerte el a nyugalmazott szépfiú, aki egyre többet gondol a halálra.

A kutyám, Loubo 12 éves lesz akkor, amikor én 90

Azt akarom, hogy vele együtt temessenek el! Sok kutyám volt, valamennyi itt van eltemetve a házam körül. Loubo az utolsó. Ha előttem hal meg, akkor már nem lesz következő kutyám! Végrendeletemben utasítottam az állatorvost: ha Loubo túlélne engem, akkor altassa el egy injekcióval, hogy velem együtt temessék el azt a lényt, akit életem végén igazán szerettem – nyilatkozta Alain Delon a France 2 televíziónak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez