Szó szerint halálra rémült egy tinilány egy ohiói kísértetjárta házban

A 16 éves lány egy “rémparkban” szórakozott, amikor váratlanul a földre zuhant és életét vesztette. Szívroham ölte meg.

Az ohiói Christian Faith Benge anyjával együtt volt a Land of Illusion nevű, ijesztgetős vidámparkban, amikor az egyik attrakció, egy kísértetjárta ház bejárása közben váratlanul a földre zuhant. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint anyja azonnal elkezdett szívmasszázst alkalmazni nála, mígnem odaértek a mentősök, akik egy közeli kórházba szállították, ahol már nem sikerült megmenteni az életét.

A halottkém közlése szerint a lány egy már meglévő egészségügyi probléma miatt halt meg. Nagyapja a WCPO televíziónak elmondta: Christiannek születési rendellenesség miatt nagyon kevés esélye volt az életre. Csak a fél tüdeje működött, emiatt légzési nehézségekkel küzdött, szíve pedig a nagy megterhelés miatt megnagyobbodott. Nagyanyja elmondása szerint az orvosok azt mondták: “olyan, mint egy időzített bomba”.

Ennek ellenére nagyapja “váratlannak” nevezte unokája elvesztését.

A Land of Illusion tulajdonosa, Brett Oakley az általa “nagyon szerencsétlen helyzetként” jellemzett esettel kapcsolatban elmondta, hogy a lány halálát nem sérülés okozta.

Ezt állapította meg a halottkém is, aki nem találta sérülés nyomát, és vizsgálata szerint drogok sem játszottak szerepet az esetben. Azt azonban nehéz megállapítani, hogy az ijedség, a rémület és a félelem volt-e az, ami a már meglévő problémákkal együtt okozta a lány halálát.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez