„Minden dicséret”: vallásos ének mentett meg egy 10 éves fiút az emberrablótól

Gospel dal mentett meg egy atlantai 10 éves kisfiút az emberrabló kezei közül. A bűnöző a három órás dalolászás után maga tette ki autójából a kis pacsirtát.

Willie Myrick elmesélte, hogy épp az udvaron játszott, amikor lehajolt, hogy felvegye a földről a lába előtt heverésző pénzt. Ekkor valaki megragadta őt, és egy autóba tuszkolta.
„A bácsi azt mondta egy szót sem akar hallani tőlem”. A kis Myrick szót fogadott, de félelmében énekelni kezdte a „Minden dicséret” című vallásois éneket. Az emberrabló azonnal káromkodni kezdett, és üvöltözött a gyerekkel, hogy fogja be a száját. A kisfiú viszont három órán keresztül énekelt a férfi fülébe. Ennek köszönhető, hogy a férfi saját csapdájába esve, nem bírta tovább az emberrablást, és szabadon engedte a kisfiút.

Myrick azonnal a legközelebbi házba rohant, ahonnan értesítették a gyerek szüleit és a rendőrséget. A rendőrség sajnos még nem azonosította a férfit. Myrick a bátor viselkedéséért egy számára nagyon értékes meglepetést kapott. Közösen énekelhette el a megmentő dalt Hezekiah Walker gospel énekessel.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez