Michelle Obama posztolt, és ezt kapta cserébe

Ismét bebizonyosodott, hogy a Reddit.com oldal a mókamesterek vászna. Michelle Obama a hét elején szintén arcát adta a Twitteren a „bringbackourgirls” azaz „adjátok vissza a lányainkat” című kampányhoz, ahogy sok más híres személyiség is tette. A kampánnyal fel szeretnék hívni az emberek figyelmét annak a több, mint kétszázötven lánynak a kegyetlen sorsára, akiket elraboltak Nigériában. De a képekre azonnal lecsaptak a humor nagyágyúi. 

 A first lady saját magáról osztott meg egy fényképet a közösségi oldalon, kezében egy fehér papírlappal, amelyen a kampány címszava szerepelt. A képhez pedig hozzáfűzte, hogy „imáink vigyáznak az eltűnt nigériai lányokra és a családjukra”.

Ezek után nagy photoshop csata vette kezdetét, mivel a fehér lapra, amit az elnök feleség tartott a kezében, sok minden felkerült vagy épp ellenkezőleg, a mondanivaló lekerült.

 

Valaki volt olyan kedves, hogy egy bölcsességet is belemontázsolt Michelle kezei közé. Szóval a lecke a következő: 

Fotó: dailydot.com

Azaz soha ne tartson fel az interneten üzenetet, mivel a rossz emberek megváltoztatják azt. De ez nem az első, és nem is az utolsó rosszul elsült fegyver a közösségi oldalakon.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez