Félmeztelenül tiltakozott az Instagram ellen Bruce Willis lánya

Scout Willis, Demi Moore és Bruce Willis lánya, csupasz melleivel próbálta felhívni a figyelmet Manhattan utcáin arra, hogy az Instagram meztelenség ellenes politikája botrányos.

Félmeztelenül tett egy sétát a városban, mivel az Instagram szerinte jogtalanul törölte egyik fényképét, arra hivatkozva, hogy azzal megsértette a közösségi irányelveket. Ezért döntött úgy, hogy élőben mutatja meg saját melleit, hogy ezzel tiltakozzon az Instagram anti-nudista politikája ellen.

Kedden Willis megosztotta Mario Sorrenti művész fotóját a „freethenipple”, azaz „szabadmellbimbó” hashtaggal. Majd a képaláírásban megjegyezte, hogy „New Yorkban legális, de az Instagramon nem”. Annak ellenére, hogy 1992 óta New Yorkban legális lett a női toplesz, a rendőrök továbbra is letartóztatják a szabadon meztelenkedőket. Free the Nipple címmel még filmet is készítettek az örökös harcról, hogy legyen szabad a cici mutogatás.

A Willis ellenes Instagram hadjárat a múlt héten indult, amikor az applikáció emberei úgy döntöttek, hogy eltávolítják a Bruce csemete egyik fényképét, amelyen egy általa tervezett póló szerepel. A pulóveren ugyanis két toplesz modell képe szerepelt. Willis harcba szállt, és nevét megváltoztatva sorra posztolta a melles képeket annak érdekében, hogy az Instagram elismerje a keblek létezését, legfőképp az övét.

Felháborítónak találta, hogy egyesek megmutathatják testüket az oldalon, bezzeg az ő képét törölték. Ügyesen megosztott egy montázst, amin egy szerinte sokkal durvább pornográf fotó, mellette pedig az általa tervezett szolidabb póló szerepelt. „Az előző remek, az utóbbiért törölnek az Instagramról” képleírással.

A csupasz mellek bejárták a világhálót, és vastapsnak örvendenek. Sokan leborulnak Willis lázadása előtt, és persze nem vetik meg a sétáló cicik látványát sem. A Bruce kislány profilját az Instagram letiltotta.

Forrás és fotók: dailydot.com

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez