Patch Adams is megemlékezik Robin Williams-ről

Különszámmal tiszteleg a Time magazin a hét elején elhunyt Oscar-díjas színész, Robin Williams emléke előtt. A nyilatkozók között van az igazi Patch Adams is.

A Time augusztus 15-én, pénteken jelenteti meg azt a különszámot, amelyben a hétfőn, 63 éves korában elhunyt világhírű filmszínészre és komikusra, Robin Williams-re emlékeznek barátai és munkatársai.

A nyilatkozók, megemlékezők között van egyebek mellett Alan Alda színész és Joan Rivers író-színésznő, Margareth Cho komikus-énekes-divattervező, Dick Cavett televíziós személyiség, valamint Richard Corliss és James Poniewozik, a Time magazin kritikusai.
A megemlékezők között lesz Hunter ‘Patch’ Adams gyermekorvos is, akit a filmvásznon Robin Williams alakított.

– Amikor az életemről szóló film, a Patch Adams forgatásán jártam, jól láttam, hogy bármikor csak egy kicsit is feszültté vált a légkör, Robin azonnal improvizálni kezdett valamit, amivel feldobta a színészek és a stábtagok hangulatát. Ugyancsak szeretném hangsúlyozni, mennyire kedves volt Robin a gyerekeimmel, amikor meglátogatták a forgatási helyszínt. Nem lehetek elég hálás ezért a csodálatos élményért és lehetőségért, amely lehetővé tette, hogy a Gesundheit Intézet fennmaradhasson, és gyógyító tevékenységünket kiterjeszthessük – mondta a világ első bohócdoktora, Patch Adams.

A Time Magazin pénteken megjelenő különszámának címlapján Nigel Perry fotója látható majd, amelyet 2007-ben készített az Oscar-díjas színművészről. Robin Williams korábban egyszer, 1979. március 12-én szerepelt a Time címlapján, az Egy úr az űrből című tévésorozat közkedvelt földönkívülije, Mork jelmezében.

 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez