Októberben jelenik meg Jennifer López könyve

A The Hollywood Reporter napilap értesülései szerint október 28-án, “True Love” címmel jelenik meg az USA könyvesboltjaiban a latin pop díva, Jennifer López első könyve.

A Celebra kiadó gondozásában a boltokba kerülő életrajzi mű egyszerre jelenik meg majd spanyol és angol nyelven, illetve a művésznő több, korábban nem látott fényképét is tartalmazza majd.

A kiadványról nyilatkozva J-Lo elmondta, hogy mű egy nagyon érzékeny, katartikus és személyes alkotói folyamat eredménye, amely a gyerekei és szerettei támogatása nélkül valószínűleg nem születhetett volna meg.

Jennifer López saját elmondása szerint sokat vacillált azon, hogy vajon megjelentesse-e a könyvet vagy nem, végül azonban úgy döntött, hogy már csak azért is kiadja a “True Love-ot”, hogy bensőségesebb kapcsolatot ápolhasson rajongóival.

“Ha csak egy olvasót is megérint a történetem, már megérte, és bátran állíthatom, hogy életem egyik legkielégítőbb munkájáról beszélhetünk” – nyilatkozta Jennifer.

A “True Love” az énekesnő életének két kulcsfontosságú évének történéseit meséli el, amely két év során – legalábbis a művésznő szerint – legnagyobb félelmein és kihívásain kellett felülemelkednie, hogy erősebb nőként folytathassa pályafutását.

A könyv bevételeinek egy részét a The Lopez Family Foundation kapja, amely alapítvány hátrányos helyzetű nők és gyerekek jobb egészségügyi ellátásáért küzd.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez