Kiugrott az autóból, hogy ne erőszakolják meg

Santa Crzuzban egy 15 éves lány kiugrott egy mozgó taxiból, amikor annak vezetője megpróbálta elrabolni és megerőszakolni a tinédzsert. A lány a fejét ért ütés következtében kómába esett a taxi sofőrjét pedig letartóztatták a hatóságok.

 

A súlyosan sérült lány még el tudta mondani a helyszínre érkező szüleinek, hogy mi történt vele, azonban perceken belül eszméletét vesztette, a kórházban pedig megállapították, hogy a lány jelenleg kómában van.

A 30 éves vádlott tagadja, hogy bántani akarta volna a lányt, ám a rendőrség szerint egy évvel ezelőtt a taxisnak már meggyült a baja a hatóságokkal, mivel akkor is azzal vádolta egy fiatal lány, hogy erőszakoskodni próbált vele.

Az elmúlt napokban három fiatal lányt is támadás ért Santa Cruzban. Az állami egyetem 22 éves szociológia hallgatóját, Eliana Rivas Llanos-t ismeretlenek megerőszakolták majd megfojtották. Egy másik esetben pedig egy 34 éves általános iskolai tanárt tartóztattak le a rendőrök, akin egy motelben ütöttek rajta, 14 éves diákja társaságában. A tanár elismerte, hogy viszonyt folytatott a diáklánnyal, azonban szerinte az közös beleegyezésen alapult.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez